mela jsem kdysi greenpan jako jedinou panev na smazeni a dost brzo jsem ji znicila. Zacala tak lepit, ze se na ni nedalo varit. Potom jsem si poridila litinovou od Skeppshult kterou muzu mit i dratenkou. Ta je vyborna na smazeni a upravy do krupava. K te mam ted do dvojice Greenpan a na te delam jen duseni, zdrave upravy zeleniny, omacky atd - hlavne ne dlouhe smazeni. Panev se potom da umyt snadno - vse z ni jen sklouzne. zda se mi to jako dokonala kombinace.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.