| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Z+2...

ano, ano, já vím, že příbuzný je blb (aktuálně jede tedy řízení o zfalšování podpisů, oni tihle lidé jsou v revolvingových úvěrech poměrně snadný terč, ale někdy došlo i k tomu, že kolonka podpis.... se doplnila)

A fakt mu nikdo neřekl, že když mu přijde po splacení na účet 70 tisíc, tak prvním čerpáním se zavazuje, že splatí 140 a když první splátka nevyjde, tak už víc...

to neomlouvá, že to nečtou.
ŽE - JÉÉÉÉ, JSEM DOSTAL TABLET ZA KORUNU... a podepsal smlouvu.. na 800,-- Kč měsíčně na dva roky telefonování, surfování, prostě pevná cena..

Docela mi vadí, kdyby zákon omezoval naše osobní svobody, ale... někdy by bylo záhodno, aby omezil tenhle způsob půjček. Chápu, že nemůžeme omezovat osobní svobody, ale tohle je přeci naprosto jasný výdělek půjčujících společností a S JEJICH ZDANĚNÍM V LICHTENŠTEJSKU... mi nějak nesedí přínos případně pro stát, když už tedy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.