Ahoj
souhlasím s jitulí.Když jsem byla těhulka a četla na Rodina,jak se v porodnicích strašně chovají,měla jsem z porodu ppřímo depku.Vytiskla jsem si práva pacientů a práva rodiček.S manželem jsme secvičili různé situace a jak se v nich chovat :-)))) jako blbouni :-))).Pak mi kolegyně v práci vyprávěla,jak její kamarádka rodila ani o tom nevěděla,že všichni byli milí a příjemní,pak mi druhá povídala o porodu svých dvou dětí,jak je to úžasné,že jim málem usnula při tlačení a jak na ní zase všichni byli hrozně hodní a já si řekla a dost,dost,už nebudu číst žádný články a příspěvky o tom,jak jsou český porodnice příšerný a začla jsem se na porod těšit.No a co vám budu povídat.Byla to ta nejkrásnější a nejúžasnější věc,která mě v životě potkala.A ikdyž bych asi něco horšího našla,v ruce jsem držela nejkrásnějšího tvora na světě A personál při porodu,po porodu na šestinedělí a novorozencích mi prostě připadal naprosto bezvadnej.tak se vy budoucí maminky ničehož nic nebojte.V porodnici potkáte určitě nějakého toho skvělého človíčka,který vám,když budete potřebovat pomůže a potěší:-)))))
Předchozí