Vzkas všem maminkám. Jsem 20. týdnů těhotná a tak přemýšlím o porodnici a čtu názory ze všech porodnic. Naštěstí mám jednu výhodu minulý rok jsem dostudovala zdravotnickou školu a do Vinohradské nemocnice na gynekologicko-porodnické oddělení na praxi a maminky prosím vás ani ambulance ani porodní sál a co je naprosto nejdůležitější je novorozenecký JIP, který nemá dostatečnou kvalitu jako jiné nemocnice například Podolí, Apolinář, Motol. Neroďte ve vinohradech říká se že je to nejhorší úporodnice v republice samosdřejmě že sjou vyjímky, ale já to zdravotnictví znám i z druhé strany. Před 2 lety jsem byla uchvácená z Podolí (dělala sem na sále jako sanitárka přes léto brigádu) a sály opravdu soukromý narozdíl jinde kde jsou boxy personál skvělý jen pak šestinedělí je takový že jsou sprchy na chodbě a pokoje po 4, narozdíl v Motole kde je sprcha a WC na pokoji, ale já si myslím, že nejdůležitější je aby se dokonale postarali o vás při porodu a o miminko a na tu chodbu se vysprchovat klidně zajdu jsem 100% rozhodnutá a všem doporučuju, ale jsou i vyjímky, ale ty jsou všude to vám ani nebudu vyprávět jak rodila u Apolináře její druhý syn díky panu doktorovi, který řekl, že císařský řez není potřeba se narodil doslova "za 5 minut 12"
Předchozí