V listopadu 2004 se nám v Podolí narodila naše první dcera Dominička. Všem maminkám mohu Podolí jen doporučit, protože jsem byla s veškerým personálem nadmíru spokojena. Přístup porodních asistentek, lékařů a všech sester byl pohodový a vstřícný. Vyhověli všem mým přáním a kdykoliv poradili s čímkoliv jsem se na ně obrátila. Z porodu a pobytu na šestinedělí jsme si odnesly jen příjemné pocity i když jsme měly drobné zdravotní komplikace při porodu. Probíhající stavební úpravy sice byly vidět, ale neobtěžovaly. Pro mě byl přednější přístup personálu.Příště nebudu už vybírat porodnici a zamíříme rovnou sem.Hanka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.