Touto cestou jsem chtela podekovat celemu personalu karlovarske porodnice vcetne oddeleni sestinedeli. Podruhe jsem rodila v cervenci 2004 a po rozhovoru se sestrou na sestinedeli, ktera me zasvetila do jejich slozite a dost casove narocne prace, chci jeste jednou podekovat za jejich ochotu a pomoc. I presto, ze mam deti pouze rok a pul a jeden mesic po sobe, tak jsem najednou byla v pozici prvorodicky a kolikrat jsem si vubec nepamatovala, co se ma a nema delat. Sestry mi vzdy ochotne poradili a vysly se vsim vstric.A nejen ty detske, ale i ty pro maminky. Takze jeste jednou DIKY.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.