| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky.
Klaudie,taky bych začala vyšetřením štítné žlázy,mě ho udělali v rámci genetiky,byl v pořádku.
Myslím,že jsme si všechny tady užily až až,některá více,některá méně,některé potřebovaly jen čas,jiné léčbu.
Já potřebovala léčbu.Trpěla jsem hodně na kvasinkové infekce ještě před prvním synem.Všechna neuspěšná těhu končila nejpozději 8 týdnem,protože nebyla srdeční akce.Při poslední dokonce už v 5 týdnu,kdy mě hospitalizovali a zjistili,že mi klesá HCG.
Měla jsem první těhu neuspěšné,pak jsem otěhotněla a z těhu mám prvního syna a v jeho skoro dvou letech jsme se začli snažit o druhé dítko a už to se mnou jelo,další neuspěch,tak mě doktor poslal na genetiku,což jsem se pak tady od holek dozvěděla,že když máš jedno dítě,že to je dá se říct zbytečné vyšetření,ale oni mě poslali na hematologii,štítnou žlázu,cukrovku,vše ok,tak jsme se na podzim začli snažit znova a znova se to stalo.Díky holkám a hodně i Hance,která mě dokopala se k tomu objednat,jsem si vyžádala žádanku na imunologii do Prahy (což mám mimochodem přes celou republiku) a tam zjistili příčinu opakovaných potratů.Všechny zárodky mé tělo likvidovalo,dřív než začlo bít srdíčko,měla jsem pozitivní buněčnou imunitu,kterou aktivovaly asi nejvíc ty mé kvasinkové infekce,které jsem kdysi měla.Akorát se to prý aktivuje až po prvním porodě.Takže mám za sebou bohužel 3 revize a dva porody,jeden spontánní a začal taky přirozeně,ale skončila jsem nakonec na akutním císaři.Ale nakonec vše dopadlo dobře a jsem za to ráda,hlavně tady za holky,hodně mě podržely,pomohly a já mám díky tomu druhého půlročního syna.:-)

Samozřejmě to byl můj případ,tvůj může být jen blbá náhoda,tak jak např.má první revize před prvním synem.Ta neměla s imunitou nic společného.Držím pěsti,at příští těhu ti dopadne dobře a nemusíš nic z toho absolvovat.~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.