Ahoj holky,
Klaudie, já jsem třeba byla jedna z mála, které dost pomohla kyretáž. O miminko jsem přišla někdy mezi 9-12. týdnem. Bylo už dost velké a zbytky byly poslány na hystolku. Zjistili, že miminko mělo špatné srdíčko, cévy a s největší pravděpodobností by nepřežilo porod. Tahle informace mi ulehčovala srovnání se se zamlklým těhotenstvím - i když to jak se tvářil můj gynekolog když koukal na UTZ a jak hledal slova, co mi sdělit... to nezapomenu asi nikdy
U mě to bylo těžší o to, že cca rok předtím jsme přišli o dvojčata - mimoděložní. Bylo toho nějak moc na tři lidi, kteří moc stály o sourozence a dítě. Každopádně dočkali jsme se
Základ je asi věřit a případně si zajistit další vyšetření... máš-li pocit, že je potřeba.
Ajko, díky. Je to domeček mimo krajské město, kde teď žijeme. Když bych napsala název, tak rovnou můžu napsat i přesnou adresu
Ale zatím máme pocit, že líp to s námi nemohlo dopadnout. I když bude to něco za něco - budeme konečně v RD, kousek od lesa, na vesnici, zároveň nedaleko od města... Holky jsou tam z toho nadšené, tak věřím, že snad i ustojí/ustojíme těžší první roky z hlediska zvykání si na vyšší splátky. Ale s tím počítáme, takže se těšíme úplně šíleně moc
Byt už máme prodaný včetně podepsané kupní smlouvy a teď už jen čekáme na kompletní kalkulace domečku - dodělávek... a já se začínám jako malá těšit na novou kuchyni
a úplně nejvíc na troubu
Každopádně je vše zatím na nejlepší cestě k tomu, abychom před Vánoci skutečně bydleli na novém