| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Měla jsem je a dostala jsem je jako "dárek" za porod syna od manžela. Moc jsem si je přála, stály mě nakonec téměř 30 000, ale nelituju. Měla jsem je necelé dva roky na horní i dolní zuby, krásně se mi srovnaly. Kazy jsem nikdy moc neměla, klep klep, ale těsně před nasazením jsem si nechala dělat rtg, aby se kazy vyloučily. Navíc jsem byla opravdu cca dva týdny po porodu a během těhotenstcví mi samozřejmě rtg zubů nikdo nedělal.
Chodila jsem každých 6 týdnů na dotažení, to potom bolelo cca 3 dny, měla jsem docela rozdrásanou pusu, ale ortodontista mi dal takovou hmotu, která výrazně pomáhala. Na mezizubní kartáčky jsem byla zvyklá už před tím, takže to žádná změna nebyla. Během rovnátek jsem neměla taky žádný kaz. Dnes mám zuby pořád krásně rovné, je to téměř 7 let, co mi je vytáhli. Mám na spodních zubech drát vzadu za zuby, který ty zuby drží rovné, jinak byla šance, že by se asi hodně hýbaly. Dodnes nosívám rovnátka na noc. Po vytažení rovnátek jsem je nosila asi dva roky opravdu poctivě každou noc, teď už nemusím, ale dr radí prostě občas ano. Takže asi jednou za dva týdny s nimi spím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.