Dám do sklenice oloupané a nakrájené hrušky (na čtvrtky), do každé sklenice dám 2 hřebíčky a nasypu cukr (2PL) a tohle vše zaliju horkou převařenou vodou. Pokud nechceš, aby hrušky zhnědly, přidej kyselinu citronovou, dávám špetku. Pak je dám na plech s troškou vody do rozpálené trouby (200 st) a až začnou "bublinkovat" (ve sklenici začnou běhat malý bublinky) zavařuju cca 20 minut. Vyndám a nechám schladnout, neotáčím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.