| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Městská nemocnice

Otěhotněla jsem po dlouhé době a dlouho jsem váhala,kde budu rodit. Navštívila jsem několik porodnic osobně,zajímala se o zkušenosti svých známých,které nedávno rodily v pražských porodnicích a také jsem si přečetla příspěvky maminek na internetu.Na doporučení mé přítelkyně,která v Turnově rodila v říjnu 2000 a péči lékařů i ostatního personálu si nemohla vynachválit,jsem se rozhodla rodit zde také.Porod byl poměrně rychlý a bez komplikací.Chtěla bych poděkovat p.prim.Miklovi,který mi vše neustále vysvětloval,kontroloval a radil.Samozřejmostí bylo vyzkoušení alternativních poloh např.dřep,poloha na boku aj.Ráda bych také poděkovala asistentkám,které byly u mého porodu.Holčička se přihlásila na svět o dva týdny dříve a tak než stihl dojet manžel,asistentky si nejen plnily své povinnosti ale stihly si najít čas podržet mně za ruku,promasírovat záda nebo i pohladit,když se bolesti zdáli nesnesitelné.Také po porodu na odd.šestinedělí jsem se setkala pouze s ochotným a příjemným personálem.Ráda bych podotkla,že maminky se většinou zajímají pouze o porodnici,ale už méně o péči o novorozence,která v dané porodnici je.Já jsem byla po porodu v pořádku,ale holčička se bohužel adaptovala na svět hůře.A tak místo abych se s ní těšila na pokoji,trávila holčička den v inkubátoru,pak na vyhřívaném lůžku,poté na "sluníčku" kvůli žloutence a já trnula strachem.Turnovské odd.novorozenců má naštěstí dr.Pokornou a skvělé dětské sestřičky.A tak se ani úzkostlivé maminky nemusí bát o své děti.Své dítě jsem mohla kdykoli navštívit a být u ní jak dlouho jsem chtěla.Paní doktorka všechny mé dotazy trpělivě zodpovídala,vždy mně informovala o tom co se děje s dítětem a proč se to děje.Po počátečních obavách začaly přicházet už jen dobré zprávy a my jsme si naši holčičku odvezli domů.Na porodnici v Turnově budu vzpomínat pouze v dobrém.Přáli bychom si druhé dítě a už dnes vím,že rodit budu zase v Turnově.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.