| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zab, jak píše Zerat, není mlíko jako mlíko. Já mám intoleranci mléčné bílkoviny, v testech mi alergie nevyšla, ale pokud si dám hrnek mlíka, mám vystaráno celý další den. Jeden menší jogurt ale snesu. Takže v tom rozdíl asi bude.
Jak velký vliv může mít obyčejné UM netuším. Já jsem do roku dávala dle pokynu alergoložky HA, od roku Nestlé Bifidus.
Vyzkoušej a při nejhorším se vrátíš zpátky k HA a budeš vyčkávat.
On i trávicí systém zraje každým měsícem a možná to okolo roku bude v pořádku.

Jinak - jestli můžu, chci poprosit o kouzelné palečky.
Zítra začínám 9tt a už 2 týdny bojuji s krvácení (aktuálně špiněním). Díky silnému krvácení jsem šla k dr. 6+3, vysloveně s tím, že asi potrácím a že ji ukecám na spontánní potrat. Jenže dr. našla hrdlo zavřené a na utz 6mm mimi i s AS. Nařídila klidový režim (hahaha při 2 dětech a práci), ale snažila jsem se poctivě ležet, krvácení částečně ustoupilo, zůstalo silnější špinění. Po týdnu kontrola - vše OK, mimi 13mm a AS, jenže špinění stále trvá. Musela jsem tedy i v práci chtě-nechtě říct pravdu. Se šéfem jsem se dohodla na práci z domu + 2x týdně dojedu do práce, snažím se odpočívat (už mě z toho bolí úplně vše). Prognoza zachování těhu nic moc. Dr sama říkala, že buď se to udrží i přes špinění nebo zamlkne, že to chce čas, trpělivost a pořádnou dávku štěstí. No, uvidíme, co bude. Jsem nohama na zemi, vím, že těhu může každým dnem skončit. Kontrolu mám až skoro v půlce listopadu. I proto prosím o palečky, jestli si někdy vzpomenete.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.