Přidat odpověď
No, vůbec nejsem omáčková, takže když už něco s omáčkou vyrobím, tak z toho má rodina větší zážitek než z těch řízků.
Bezmasý pátek nedržíme, v pátek pracuje manžel doma, takže oběd vařím, většinou nějakou rychlovku nebo naopak třeba zapečené těstoviny - chodím pro dceru do školky, takže buď uvařím před tím, než vyrazím nebo vrazím něco do trouby a nastavím minutku, aby manžel troubu vypnul a jídlo vyndal. Na SŠ jsme na obědy chodili do školní jídelny církevní školy a v pátek se vařilo něco bezmasého, ale vždy k tomu udělali nějakou vydatnou polévku.
Poslední dobou jsme si víkendy ustálili tak, že většinou jeden den někam jedeme nebo něco vyřizujeme ( nejsme doma, případně odjíždíme po časném obědě), pak opět vařím rychlovku, druhý den se snažím uvařit něco slavnostnějšího. A to i peču, dost často přijede návštěva k nám. Ale když si o víkendu jeden den dáme domácí pizzu a druhý den těstoviny, tak to nikdo neřeší, hlavně, že se u jídla sejdeme celá rodina najednou.
Předchozí