Ve 2 si můžeme učitelku vybrat a na učitelky tam mám reference. Ve škole 1 si učitelku vybrat nemůžeme, takže ani reference nezjišťuju, v tuto chvíli je to zbytečné. Škola 2 má od zápisu pro přijaté děti každý týden 1 hodinu přípravky. Škola 1 má od zápisu přesně 1 hodinu celkově jako seznámení se školou a dětmi... Reference na školu 1 mám od rodičů, které ale beru s rezervou, jsou subjektivní. Dívala jsem se však do inspekčních zpráv a škola 1 byla před 2 lety hodnocená o dost hůř (to se samozřejmě mohlo změnit, ale s přibývajícím počtem dětí si nedělám moc iluze).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.