Přidat odpověď
Jájo, snaž se co nejvíce ležet, tím nic nezkazíš. Je dobře, že ti šéf vychází vstříc a můžeš pracovat z domu. Asi je pravda, že v této fázi se mimi udrží, když se má udržet, ale já bych ležela. Se Sandrou jsem ze začátku musela pár dní ležet, tak vždy někdo odvedl prcka do školky a zase ho přivedl, vyvenčil psa.
Třešničko, taky jsem se chystala na tělísko, ale už se mi do toho moc nechce. Hlavně musím dojít na gyndu na prevenci, už jsem tam měla být v létě. Ač jsem byla rezolutně proti třetímu dítěti, tak teď jsem ve stádiu, že žádnou antikoncepci brát nebudu a necháme tomu volný průběh tak pět let. Nejsme ve stádiu, že by jsme si moc přáli třetí dítě, ale když bude, tak bude. A s naší frekvencí pět let tomu ani moc nevěřím.
Sandra už má čtyři jídla, svačinu, oběd, svačinu a večeři. Druhou svačinu jsem sice ještě zavádět nechtěla, protože jsem chtěla, aby se mi pořádně srovnala tvorba mlíka (často se mi v noci stává, že jsem durch jak mi teče mlíko), ale Sandře evidentně mlíko nestačilo a měla hlad. Teď je spokojená. Akorát už nějak není přes den skoro vůbec prostor na kojení. Jsem ráda, když si aspoň trochu cucne. Nakojím tak v osm ráno, někdy si už jen cucne a pak tak kolem jedné a pak až večer a v noci tak jednou, dvakrát. Oli se mi odstavil, jak přestal pít přes den, tak bych nerada, aby se mi Sandra už taky takhle brzy odstavila.
Předchozí