Moje erotická konverzace vždycky skončila sexem, chtěným tedy, né že bych se nebyla schopná udržet a zvlášť v zakladatelčině případě dle toho jak manžela popisuje by nezůstalo jen u konverzace. Jsem "občas" nevěrná, a umím si dost dobře představit jak to začíná. Rozhodně ale nejsem nevěrná s takovým debilem a není mi dvacet tedy.
No nic, tady není rady. Tak jen přeji alespoň trochu síly, aby zvládla domácnost, tři děti, bavit muže, milovat ho a být do toho za úplnou kačku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.