Jájo - moc vám další miminka přeju a držím palce
Ano, nastupuji v pátek do práce. Hlídání naštěstí mám. Jednak mám domluvený nástup do školky, pokud by to nic nebylo - což nevěřím a pak, Marušák už v práci nahlásil, že hrozí paragraf - pokud to něco bude a nasadí léčbu.Taky máme babičku a tak doufám, že to zvládnou. Musí to zvládnout.
Já do ni leju heřmánek spodem i vrchem a dětský bylinkový. Urologický mi nevezme, natahuje ji. Tedy furt lepší něco, než nic. Také dávám stále Uroval a nutím ji v noci čůrat. Moč je pěkná, čirá bez zápachu, bez bolesti. Malinká je úúúplně normální. Zítra jedeme ráno znova a uvidíme, co dr. na to. Odpoledne by měla být ta jiná kultivace a také už výsledky zítřejší ranní moči. Odebírám i novou bakterku. Když nebude zbytí, vyžádám si nefrolku - s dr. nemám problém, je opatrná a víceméně vždy vyhoví. Tak uvidíme.
Zerat - mně napadla podobná věc. Byli jsme v termálech, jsou tomu 3 týdny. Zvažovala jsem, zda nechytila něco tam. V té bordelvodě byla jen jednou namočená-protože dělala scény, že tam chtěla, ale nechodila tam běžně, není to pro děti vhodné tedy ta teplota ne. Jinak byla celý týden v kačáku pro děti a v ostatních tepných bazénech venku a tak. Nic, co by neabsolvovala jinde na plavečáku. Tak nevím.
Jinak naše holky si vyprosily kocoura-dostaly ho, naši čokli si zvykli(kupodivu) a to byla chyba. kocourek si zvyk na psy a nebyl ostražitý. Předevčírem nám ho roztrhal sousedovic pes. Tak máme doma slzavé údolí, jen Malinká to nechápe a furt chodí po zahradě a volá ho a hledá. Vysvětlujeme, že šel na návštěvu....