| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milado,

no já reagovala na to, jak někdo mohl vstoupit po procesech v padesátých....což byl třeba případ mých rodičů. Jak jsem psala, zeptat už se jich na to nemůžu, ale protože vím, jak žili celý život, předpokládám, že třeba to, že ani nevěděli, byl asi důvod ~d~.

Šeptanda v rodině se jaksi nekonala, ani u jednoho doma nebyla žádná růžová situace, žádná harmonická rodina, žádní intelektuálové....prostě zcela obyčejní, ne příliš vzdělaní lidé, bez velkých možností.

V sedmdesátých letech už ve straně nebyli, ale jestli odešli hned v roce 1968 nebo až o deset let později, to fakt nevím. Ale odejít asi taky nebylo úplně snadné, i když člověk neměl moc co ztratit, nevím ~d~. Nevím, kde jsou ta lekstra, snad je má ségra....já si je pamatuju z doby těsně porevoluční. A jestli je pak někdo vyhodil při stěhování, při uklízení věci po smrti rodičů nebo si je někdo vzal, jsem postřehnout nestihla....měla jsem co dělat sama se sebou ~7~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.