Přidat odpověď
No já měla od Hippu fenyklový,ten nechtěl,pak od sunarky taky fenyklový,taky ho nechtěl,tak jsem zkusila ten šípkový,psala jsem,že malinový,ale spletla jsem si to,ten mám pak koupený taky,ten je od 6.měsíce.Ten šípkový je od 5.měsíce.Tomášek pil granulované čaje od Hippu od tří měsíců a zuby má krásné,bílé,zdravé ani jeden kaz.Ono asi když se o ty zoubky člověk dobře stará až začnou růst čistila jsem 2x denně,tak by to snad nemělo mít vliv.
Ještě jsem měla jeden dětský čaj sáčkový,ale ten byl taky bylinný a ten nechtěl vůbec,tak ho pil pak Tomášek.
Nevím holky,ale v okolí mám samé známé,co dávají přímo pro miminka ty čaje granulované,protože se rozpustí,nepřeženete dávkování,jako louhování delší dobu sáčkového taky není vhodné,co jsem se na netu dočetla.Jinak pak později už granulované čaje nekupuju,takové ty už i pro větší děti vím,že to jsou sračky,ale ty miminkovské jsou podle mě hodně striktně hlídané.
Každopádně on tomu čaji zatím moc nedá.Prostě většinou kojím a vypije denně toho čaje max 30 ml a zbytek vylívám.Tomášek pil více,když byl na umělém.
Předchozí