Ahoj holky, koukám, že se tady řeší zánět dutin. Žel mám bohaté zkušenosti, ale díky Bohu mě nikdy nikdo nehnal na jakékoliv prorážení apod. Základ je dle mých zkušeností pořádně rozkapávat nosní dírky, stříkat nějaký kortikoidový sprej typu Awamys, podávat Ibalgin. Hlavně dutiny NEZAHŘÍVAT - naopak přikládat chladné obklady, které zánět budou brzdit. Jestli máte Rhyno horn konvičku, tak zvětralou Vincentkou vlažnou proplachovat dutiny tak často, jak malý snese. Dávala bych ATB a doufala, že to takhle bude stačit příp. bych se poradila s dr. jestli by nebylo dobré přidat nějaký další lék na oplasknutí otoku. Držím co můžu, aby byl malý brzy o.k.
Daníku, s prací Tě chci jen trošku potěšit, že jak děti rostou, tak brzy to bude zvládnutelnější. Já teď usiluji o navýšení pracovního úvazku, protože práce je v práci jako na hradě a zadarmo tam pracovat nechci - nějak mi proplácejí přesčasy ale tak, že vůbec nevím, jak
Takže chci navýšit úvazek, abych mohla vybírat dovolenou - teď defakto nemám kdy... Jenže v souvislosti s našim stěhováním do vesnice cca 11 km od města to budeme mít komplikovanější v případě nemoci u Šárky. Martinku už nemám strach nechávat doma samotnou (mimo akutní stav)- zvládá, ale Šárinka bude muset s námi do práce a nebo budeme muset nějakou studentku ochotnou pohlídat. Sama jsem taky zvědavá, jaká bude realita.
Marru, držím co můžu, abyste se nemocnici vyhnuli
Třešničko, doslazovaný čaj bych taky nedávala. Své doby existoval granulovaný čaj, který byl doslazovaný pouze a teď nevím, jak se tomu nadává - sladem mateřského mléka. Dětem chutnal a i já jsem ho občas Martince dopřála ovšem až někdy po 1. narozeninách - kaz nemá ani jeden - má už 10 let
Čistou vodu milovala do cca 7 let - potom ji základní škola se sirupem na umývadle pokazila. Ale střídá to, což jsem ráda. Ono záleží na kvalitě zubní skloviny, nicméně samozřejmě má pravdu Mandelinka, že není potřeba sladit...