Jé tak předem děkuju za info k sušáku! Dohledám si ho, a pokud by šel objednat tak super. Ikdyž uvažujeme že si uděláme výlet a koupili by jsme i osobně, ovšem dá-li se v obchodě koupit.
Ad ortéza - viz moje předchozí diskuse, na kterou mi nikdo nic neporadil. No mezičas jsem začla k jinému dr. ke kterému mě poslal předchozí dr. že by se na mě měl podívat a dopadlo to zatím ortézou. Ale je to naprd, nohy mi dost natékají i normálně a jak mám ten kotník stažený tak mi to není příjemné a trochu to bolí, navíc mám na hleznu jizvu, to doktor ví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.