Přidat odpověď
Tak celé dva roky přemýšlím o tom, zda se zapojit či nezapojit do diskuze. Zatím jsem jen pročítala mnoho a mnoho příspěvků. Ale nyní bych chtěla popsat naše zkušenosti a pomoci tak třeba některým maminkám, které ještě nejsou rozhodnuté, kde se nechat operovat, kým, atd.. Momentálně ležíme v nemocnici na Karláku a jsme 3den po operaci hypospádie. Je to již naše druhá operace, první jsme měli v Motole, když nám byl rok. Nyní je nám 3,5roku. Když tedy srovnám přístup jednoznačně musím říct, že pokud bych si mohla znova vybrat, 100% bych volila Karlák. Přístup i všechno kolem se vlastně ani nedá srovnat. Je to tak odlišné, že jsem ráda, že jsme se rozhodli pro druhou operaci zde. Všechno je mnohem, mnohem lepší a kromě funkčnosti je kladen velký důraz na estetickou stránku, což mi přijde, že v Motole moc neřeší a podle mého je to pro naše kluky do budoucna hodně důležité. Naši operaci provedl Doc.MUDr.Kočvara, výborný doktor i člověk. Ale myslím, že i ostatní doktoři jsou tu výborní. Takže maminky pokud váháte jakou Pražskou nemocnici, za mě mohu tedy určitě doporučit Karlák !!! Pokud by jste chtěli blíže nějaké info určitě není problém. Můj mailík: haslerkax@seznam.cz
Předchozí