Nehledala jsem to, ale několikrát jsem v posledních týdnech ve zpravach zaslechla, ze od nového roku bude možné zřídit TB bez souhlasu majitele. Prověř si to...
A k tématu, já jsem pro stěhovat se co nejdřív. Stěhovali jsme se s 2 měsíčním miminkem, a bylo to naprosto bez potíží. Syn je teď prvňák a jsem ráda, že má ve škole známe ze školky...takže já bych školku změnila ihned, aby měl čas se seznámit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.