Gerberko, jo, já bych taky asi šílela z těch debat jakou sukýnku, sponky, botičky, kabelky, všechno růžové....
, fakt jsem šťastná, že kluk řeší maximálně barvu a obrázek na tričku, jinak oblečení neřeší, hlavně kdy je pohodlné....zase na druhou stranu je fakt, že nejsou všechny holčičky stejné....třeba můj brácha má dvě holky a do nákupních center s nimi vůbec nechodí, naopak pořád někde chodí po horách, jezdí lyžovat, jedna chodí do jezdeckého oddílu, druhá do přírodovědného kroužku... ale třeba v našem okolí bydlí právě hlavně ty, které sotva je potkám, tak ještě než mě pozdraví, tak už se vychloubají, že mají nové oblečení a že jedou do akvaparku a že jim maminka koupí to a tamto.... Před časem jsme zažili takovou úsměvnou situaci - ráno jsme vycházeli z branky a šli jsme na autobus do školky...vedle z vrátek vyběhla k autu holčička od sousedů a volala na syna "heč, my dneska jedeme na gymnastiku!"...a syn se na ní tak podíval a povídá jí přezíravým tónem "no a co, my zase jedeme do školky, víš!"
A takových máme okolo víc, prostě pokaždé, když je potkáme, tak jako první se začnou něčím chlubit a přiznám se, že mi to dost leze na nervy, nebaví mě pořád jim něco obdivovat...u kluků, které potkáváme, se mi to nikdy nestalo...