| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Gerberko, jo, já bych taky asi šílela z těch debat jakou sukýnku, sponky, botičky, kabelky, všechno růžové....~:-D, fakt jsem šťastná, že kluk řeší maximálně barvu a obrázek na tričku, jinak oblečení neřeší, hlavně kdy je pohodlné....zase na druhou stranu je fakt, že nejsou všechny holčičky stejné....třeba můj brácha má dvě holky a do nákupních center s nimi vůbec nechodí, naopak pořád někde chodí po horách, jezdí lyžovat, jedna chodí do jezdeckého oddílu, druhá do přírodovědného kroužku... ale třeba v našem okolí bydlí právě hlavně ty, které sotva je potkám, tak ještě než mě pozdraví, tak už se vychloubají, že mají nové oblečení a že jedou do akvaparku a že jim maminka koupí to a tamto.... Před časem jsme zažili takovou úsměvnou situaci - ráno jsme vycházeli z branky a šli jsme na autobus do školky...vedle z vrátek vyběhla k autu holčička od sousedů a volala na syna "heč, my dneska jedeme na gymnastiku!"...a syn se na ní tak podíval a povídá jí přezíravým tónem "no a co, my zase jedeme do školky, víš!"~:-D A takových máme okolo víc, prostě pokaždé, když je potkáme, tak jako první se začnou něčím chlubit a přiznám se, že mi to dost leze na nervy, nebaví mě pořád jim něco obdivovat...u kluků, které potkáváme, se mi to nikdy nestalo...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.