Minko, u nás to byl manžel, který chtěl dceru a babička taky....já jsem si naopak přála kluka, protože mi přijdou takoví míň komplikovaní, už jsem to tu v jednom příspěvku psala, navíc, mne tedy rozhodně lákají víc autíčka a vlaky, než ty záplavy růžových hraček, kuchyněk a panenek, co vídám v hračkářství a u holčičích kamarádek na návštěvách, to mě děsilo ještě dávno před tím, než jsem byla těhotná
. Takže já si naopak zase daleko víc užívám nádraží, modelové železnice, autobusy, tramvaje, dny otevřených dveří v garážích, depech a vozovnách...a neumím si představit, že bych si měla hrát s barbínkama, kuchyňkou, poníkama apod., vím, že si s tímhle nehrají všechny holčičky, ale u kluků je to riziko přece jen daleko menší
. A představa, jak řeším pořád nějaké účesy, sponečky, proč k těmhle šatům nejdou tyhle botičky apod...to fakt nemusím. Takže jsem moc ráda, že mi osud nadělil syna, který je navíc mazlivý, empatický a dá se s ním skoro na všem domluvit, má zajímavé a citlivé postřehy o okolí, strašně ráda si s ním povídám...