| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Suzo, nepřijde mi to nefér.
Jako nejdůležitější věc na začátku školní docházky - daleko důležitější než konkrétní učivo, dokonce důležitější než to, jak moc se do dětí nalije čtení a psaní - vidím to, děti namotivovat pro školu, nevystresovat, neznechutit, opravdu jim otevřít dveře ke vzdělávání.
Toho se nedosahuje tím, že vyjukané začátečníky budeš nad každou chybou drtit špatnýma známkama. Jako jemná pobídka může klidně stačit dávat hezké známky, když se to povede, a když se to nepovede, tak prostě neoznámkovat.... to je celkem jedno.
Nemůžeš mě podezírat, že na takovém systému chci týt - obě děti mám školně velmi v pohodě, jedničky by měly tak jako tak, i kdyby bylo už v první třídě plné spektrum.
Ano, musí přijít okamžik, kdy hájení ubyde a už se začne rozlišovat (v systému, kde se známkuje známkama), ale neměl by být totožný se začátkem školní docházky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.