| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

je to zlo a kdo to nevidí, toleruje zlo a sám je zlý"

No, to tu nikdy nikdo nenapsal, Madelaine.

Psala jsem mnoho o lidech, kteří tolerují zlo, popř. se zla či zlých lidí zastávají a psala jsem mnohé úvahy o tom, co je k tomu může vést.
Málokdy jsou sami skutečně zlí, i když i tací se najdou - mohou být slepí, hloupí, zaslepení, vzdorovití, ale i doufající, nešťastní nebo příliš naivní a dobří, nebo zmanipulovaní, aby to viděli.

Ale pořád tolerují něco špatného a nevadí jim to - můj názor (MŮJ NÁZOR) je, že je to špatně.
Jako je špatně nezastat se stařenky, kterou někdo mlátí na ulici a jen blbě čumět, jako špatně kopnout si do bezmocného, když ostatní taky kopou, jako je špatně zavírat oči před zlem, které se nás osobně netýká a vyznávat heslo "Co tě nepálí, nehas."

Je to můj názor a podle něj se budu chovat.
Takže pokud Ti to vadí, zkus se zamyslet nad tím, jestli Ti stojím za to, abys byť jen zlomkově přemýšlela o tom, kdo jsem v reálném životě, jaký život vedu, a v jakém se nacházím duševním rozpoložení a přestaň být směšná.

Obligátní (obsesivní) otázka - Máš něco k tématu? ~:-D

A proč ses neozvala, když se tu probírala cca 4 témata předtím? Zeman byl na pořadu dne naposled, když vyznamenal bolševika a kámoše Čubu.
V dalších tématech jsem nezaznamenala, že by ses nějak zapojila - tudíž to na mě působí tak, že jen čekáš na heslo ZEMAN, aby sis mohla plivnout ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.