Přidat odpověď
No ale jak moc musí být dítě "postižené" aby to moralisty nepohoršovalo? kde je ta hranice, kdy už jo a kdy ne?
Navíc zakladatelka to v popisu poměrně jasně píše, nemusí přece hned uvádět diagnózy. Navíc myslím že mnohé přečetly sna jen nadpis a hned se do toho "obuly", když už vyšumělo předešlé téma s prvňačkou ....
Můj syn není postižený, má jen nezralou nervovou soustavu v důsledku předčasného porodu. Projevuje se to víceméně "jen" (naštěstí) na té jemné motorice, čehož důsledkem je špatná řeč, a tudíž nutnost logopedie. V důsledku jiných událostí v jeho životě začal koktat a zatím mi nikdo nedokázal pomoci co s tím. Zůstáva mi jen naše skvělá logopedka a doufat. Pomocí tabletu vidím po určitém čase v zlepšení řeči docela posun, takže na tu motoriku to působení v praxi vidím.
Prvotní implus zvažovat koupi tabletu pro mně bylo když jsem se tady na rodině dozvěděla o využití tabletu v této oblasti, když jsem pak viděla u známých konkrétní aplikace tak jsem ho pak kvůli cestě na dovolenou koupila hned.
Logopedie byla impuls ale to využití je širší, a i to bylo pro mně důležité, že ho využije dál do budoucna, pro školáky je tam mnohem víc aplikací. A podstatné je pro mně i to využití na cestách, to jsou rady koupit dřevěné hračky vtipné, ty sice máme, ale přiznám bez mučení že kvůli váze u mně tedy vede tablet :))
Děsí mně že mu to synovi zůstane, a přiznávám že bych nejspíš koupila asi cokoliv co by se dalo vyzkoušet že pomůže. Je to vše dost, abych využití tabletu "ospravedlnilo" i před biomatkami na rodině nebo by měl syn raději jen přebírat hrách?
Předchozí