| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já si myslím, že to zdaleka neplatí.

Třeba mně by vadilo, kdyby chlapovi vadilo, že jsem v něčem lepší. Třeba že vydělávám víc.

V tomhle ohledu mi přijde naprosto praštěných pár věcí.

1) padlo tady, že méně vydělávající muž je téměř parazit. ALe proč? Prostě jsou povolání, která jsou líp placená, a ten, kdo je vykonává, není proto nijak horší. Proč by to nemohla být žena?

2) automaticky se předpokládá, že ten CHLAP s tím bude mít problém. Ale kruci kde to jsme, když automaticky předpokládám, že každý můj partner bude mít takové mindráky, že neunese, aby se mně v něčem dařilo líp? To se na mě nezlobte, ale k čemu žít s takovým člověkem, který nebude mít z mého úspěchu radost, ale bude mě naopak shazovat a otravovat?

3) to, kdo vydělává víc a kdo míň přece není dané nadosmrti! Rodina se může klidně dostat do situace, kdy bude závislá na příjmu jednoho z nich (nemoc, nezaměstnanost). Pokud to bude žena a bude mít ten příjem hodně nízký, tak to aby se z toho zbláznila?

Závěr - to, že jsem jako žena v něčem lepší, vůbec neznamená:
- že jsem lepší úplně ve všem
- že je můj partner neschopný
- že bych se měla upozaďovat ze samého strachu, abych náhodou v partnerovi nevzbudila pocit méněcennosti a on mi to nedal sežrat.

Než takového partnera, tak radši sama, oni ti zamindrákovanci většinou mívají těch problémů víc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.