aha, tak jsem si přečetla článek-hezky vysvětleno. Není to nebezpečné. Ale je to šidítko-v podstatě- výrobce ušetří, protože jogurt nenechá "houstnout" přirozeným procesem pomocí bakterií, ale zahustí jej "rychle a levně" škrobem. My zaplatíme drahý ošizený jogurt a výrobce ( spíš tedy prodejní řetězec vydělá). BINGO!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.