Ahoj Libubu gratuluji k úspěšnému očkování a přeji, ať je to u vás taky všechno bez problémů! Lucinka je vlastně o měsíc menší, má taky pěkné míry
Jak říkáš to ublinkávání už jsme to vychytaly, musím jí kojit na dvakrát, napřed jednou, když se odpojí, nechat krknout, pak chvilku pochovat nebo přebalit a pak druhou dávku, kdybych ji přebalila nabaštěnou, tak mi bude taky blinkat, takhle je to v pohodě
a pak když ji kojím dřív než po dvou hodinách, hlavně někdy večer, když je uplakaná, tak mi pak blinká trochu sražené mléko.
A cvičení, když je Andy chvíli pod hrazdou nebo v lehátku, tak si k ní lehnu a trochu posiluju bříško ale nic závratnýho, chtěla bych začít jezdit zas na orbitreku, ten jsem milovala ale bojím se, že pak budu mít hořké mlíko, jak se říká??? Tak nevím, zkusím počkat, chybí mi ještě 3 kila na svoji váhu před malou
A co Jani? Jak jste dopadly na očkování? Už je malá zdravá? Synek měl dneska krev už v pořádku, tak jdem v pátek jen na kontrolní RTG a v pondělí by šel do školy, no má co dohánět!!! Jen do vánoc nesmí cvičit a to on strašně rád uvítal, pohybu on moc nedá