Prosím, máte někdo nějaký tip? Připálila jsem omáčku, ale opravdu hodně. Už jsem v hrnci zkoušela vyvařit ocet i kypřící prášek, ale nic nepomohlo. Ta vrchní vrstva připáleného šla dolů, ale pořád je černá tenká vrstva úplně spálená na dně... Nemáte někdo ještě nějakou zaručenou radu? Přece ten hrnec nevyhodím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.