Bin, já Ti nevím jestli je to proto, že jsme takoví demokrati. Spíš jsme pěkní pokrytci. Většina lidí tehdy držela hubu a krok a chovala se jako ovce. A mnohdy k tomu měla i vážné důvody. Nedělala to jen z prospěchářství,nebo proto, že byli hloupí, tupí.Spousta lidí měla prostě strach a je to naprosto přirozené. Ale přiznat si to už tak "přirozené" není. A tak je lepší očerňovat ty druhé. Disidenti jsou teď stále častěji označováni za tlupu požitkářů placených ze "Západu", kastující se mezi sebou.Převrat nám "zařídili" sami komunisti.... Když to čtu tak mám pocit, že mám "deja vu", že zase čtu Rudý Právo. A my chceme lepší a spravedlivější společnost. Jak? Nikdo není ochoten hledat chybu nebo nedostatek u sebe. Raději kdykoliv vymyslí alibistický blábol.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.