| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

zvláštní já mám s přítelem kocoura který je vykastrovaný, ale opravdu nehorázně páchne. To můžu říct že i chlap na WC je navoňaný frajer o proti tomu co vyleze z toho kocoura, navíc když se ho hodlám vyčistit jeho stolici je obalená v jakém si bílém povlaku, chmýří nebo-li spíše to vypadá na plíseň. Navíc jeho stolice je o proti mé kočce gigantická. Je to špatnou stravou? Když on nic než whiskas z plechovky moc nesní, nepočítám to když se nedojí jídlo a ten malej pidihajzlík ukradne vše co na tom talíři najde. Je z něj opravdu zlá kočka. na přítele ne na něj si to nedovolí jelikož ho opravdu hodně bije ~4~ což potom vyvolává nemalý konflikt mezi náma. ALe kolem toho kocoura nemůžu ani projít stále na mě číhá seka mi po nohách, když ho chci pohladit hned se ohání a chce kousnout. sice neprská, ale jde na něj vidět, že neví co má čekat když můj přítel tu výchovu totálně posral. Nechci tu žalovat, ale ne jednou jsem našla toho kocoura celého pokakaného celá dupka byla od hovínek a to vždy když odejdu a má konflikt s mím přítelem (kterému podotýkám patří) To je takové nemehlo při kakání, nebo je to ze straču či ta nejhorší verze od bolesti jak ho zbije ~n~ snažím s ebýt na něj hodná pohybovat se pomalu at nemá žádné stihy, ale evidentně ten kdo ho mlátí toho miluje :( Bojím se toho co bude až bude v rodině miminko. Prosím o radu :(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.