| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky, už jsem tu dlouho nebyla a vidím, že je tu poněkud mrtvo.
Graace, gratuluju k úspěšné oční operaci a děkuju za informaci k fotografii. S lumpíkem Máťou Ti přeju hlavně pevné nervy. Ono se to určitě spraví. S výchovou taky hodně bojuju a občas mám depku, že jsem na holky moc tvrdá. Stává se mi, že je někdy seřvu na dvě doby a pak je mi to líto. Strašně bych si přála mít jinou povahu, ale knížka Respektovat a být respektován bohužel není nic pro mě a upřímně si myslím, že to u "normálně zlobivých" dětí ani nemůže fungovat. Děti prostě zlobí, protože je to jejich přirozenost. Když vidím dítě, které na slovo poslouchá rodiče a dělá, co se mu řekne - napoprvé :-) - tak mám z toho vždycky dojem, že je tam něco špatně. Že je to dítě v soukromí buď týrané nebo traumatizované.
Petro, přeju Ti, ať Vám to zdraví dlouho vydrží. U nás se zatím taky držíme. Vloni už touhle dobou byly taky obě zachřipkované. Ale je fakt, že je letos teplej podzim.
A pokud jde o brýle, tak si představ, že Hedvika má taky 3 neděle staré brejličky. Sice má teda srandovní dioptrie - na jedno oko nic a na druhé jednu, ale brýle nosí na televizi a do školky jí je dáváme každý den do baťůžku. Má je mít na činnosti při zvýšené oční aktivitě. Hedvika z toho naštěstí nemá žádné mindráky. Každý ji v nich chválí a ona je na ně hrdá. Tak doufám, že jí to zůstane co nejdýl ~;)
Tak se všechny opatrujte a přeju Vám krásný předvánoční čas a naší diskuzi přeju, aby nám ji ještě nezrušili a chodily jsme si sem popovídat a poplakat i v dalším roce ~k~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.