Přidat odpověď
tak tohle je tak obsáhlé téma, že bych vyhledala odborníka!! Nám s tím vypomohl i truhlář, který nám kuchyň na míru vyráběl, nicméně jsem rozložení mycích, varných a skladových míst měla už nastudované a vyzkoušené na staré kuchyni, kterou jsem neustále přestavovala, dekor kuchyně, obkladů a podlahy jsem měla už taky vymyšlený.
Je v tom opravdu velký rozdíl, pokud je kuchyň uzpůsobená odpadům, vodě apod. a nebo kuchařce, která se v ní pohybuje. Podle návrhu pracovních zón se teprve řeší rozmístění odpadu, vody, umístění digestoře a případný vývod do komínu či stoupaček, připojení na spotřebiče, zásuvky na el. apod. Mám kuchyň velkou, prostornou, a udělám v ní max. 3 kroky stranou - a o to jde, aby vždy bylo všechno při ruce a to tak, jak technologie vaření vyžaduje. Už nejsem z vaření tak unavená a záda už taky nebolí.
Předchozí