| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já mám taky kloučka, který od malička tíhnul k holčičím hračkám, takže během let dostal: růžový mixer, růžový vysavač, má dva kočárky a asi 4 panenky - malá miminka, plyšovou Faninku z Kouzelné školky (tu miluje nejvíc na světě), domeček s panenkou od Polly Pocket, ve školce si vždycky nejvíc vyhrál v kuchyňce (měli krásnou, dřevěnou)...jednu dobu jsem dokonce pro něj měla točicí sukýnku do který se převlíkal~6~...a když si nechal narůst vlasy, občas chtěl, abych mu na doma učesala culíčky~d~...
Nikdy jsem mu nebránila, holčičí hračky si vždycky moc přál, proto je dostal... dívčí svět ho láká, asi i proto, že má kolem sebe v okolí samé holčičí kamarádky - tak nějak to holt vyšlo.... teď je mu 8 let a narozdíl od kluků v jeho věku si s holkama rozumí, povídá a hraje si s nima (dle jeho vyprávění se jeho spolužáci ve třídě, od holek spíš separujou) a i když je to kluk jak vyšitej (momentálně je jeho nejoblíbenější hračka pistole Nerf a roboti z Lega) tak myslím, že mu je tenhle vhled do holčičího světa spíš ku prospěchu~3~.

Co mi ale v jeho mladším věku dost vadilo byly pistole a zbraně vůbec - nicméně neubránila jsem se a dnes má v šuplíku takový arzenál všech možných zbraní od pistolí, mečů, granátů, nožů apod. že by ho nezaskočila ani třetí světová~b~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.