Nedočítám, ale za mne: Mám tři děti: u prvního mi to bylo úplně jedno co se vyklube - ze syna byla celá rodina nadšená (byl prvorozený vnuk na obou stranách). Druhé dítě byl taky kluk a takové haló se u babiček nekonalo a dodnes je pořád nějak upozaděn :/. Za půl roku po něm se narodila neteřinka a to, že je holka je z chování tchánovců značně znát (přesně jak píšeš holčičí * klučíčí stereotypy). Třetí dítě se přiznávám jsem tajně chtěla holčičku: chtěla jsem zažít i ten holčičí rozměr - sukýnky, sponečky - což se mi splnilo, i když malá je sice holka, ale amazonka ;-). Jinak protěžování holčiček vnímám bohužel i ve škole, kdy jsou neustále chváleny coby šikulky - zatímco kluci jim vyhrávají soutěže...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.