ZDRAVÍM VŠECHNY MAMINKY. UŽ TO BUDE SKORO 9LET CO JSEM PORODILA V TÉTO PORODNICI A UŽ TENKRÁT JSEM BYLA PŘEKVAPENÁ SKVĚLYM PŘÍSTUPEM VŠECH SESTŘIČEK I PANA DOKTORA.JMÉNA ASISTENTEK SI UŽ NEPAMATUJI ALE PAN DOKTOR SE JMENOVAL MAREK ROZBROJ.NEJEN ŽE BYL SUPER JAKO LEKAŘ ALE BYL TAKÉ POHLEDNÝ...ZA PÁR DNŮ SE CHYSTÁM OPĚT DO TÉTO PORODNICE,A UŽ SE MOC TĚŠÍM.JEM MOŽNÁ NĚCO MI BYLO NEPŘÍJEMNÉ ALE TO NEBYLO CHYBOU PERSONÁLU.BYLO TAM PÁR MÉNĚ PŘIZPUSOBIVÝCH MATEK.RODINA JIM HULÁKALA POD OKNY A JEDNA SE TAM HÁDALA SE SESTŘIČKOU A ODEŠLA DOMŮ S TÍM ŽE SE PRO DÍTĚ VRÁTÍ...TO UŽ JE ALE JINÁ PÍSNIČKA.TAKŽE MŮŽU S KLIDNÝM SVĚDOMÍM DOPORUČIT.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.