Přesně tak, cukr se přidá hned (po lžicích, mezitím už míchám a postupně od oka přidávám). Slyšela jsem, že někteří perníkáři používají i šlehač, ale mně ta ručně dělaná poleva vyhovuje konzistencí víc, tak se jí držím. Dám si to třeba k televizi a 20 minut poctivě míchám (stačí tou plastovou stěrkou). A jinak jo, v tom větším množství to už je docela makačka, pochopila jsem, proč byli v dávných dobách perníkáři chlapi...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.