Dělala jsem to celá léta skoro přesně podle tohohle návodu a letos jsem se nechala zlákat na použití robotu.V režimu hnětací hák na nejpomalejší rychlost se to utřelo úžasně.Ale opravdu se to nesmí šlehat.Jenom třít. Tuhle polevu mám celý advent v lednici a postupně s ní zdobím perníčky.Vydrží,ale před každým použití ji musím znovu promíchat,má tendenci se rozdělovat na cukr a bílky-málo platné,není to roztok,ale jakási suspenze.Nezdá se mi,že by řídla. Rozhodně hlasuju pro opakované prosávání cukru.Používám ve ten žlutobílém obalu,co ho mají v Albertu,Korunní má krásnou krabici ,ale to je asi tak všechno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.