davinci, můžeš mi napsat jaké máš zkušenosti se skříženou? mám doma v únoru jí bude sedm - dcerku - má i jiné problémy PAS, ADHD ale mimo jiné je levačka se skříženou - pravé oko, levá ruka, pravá noha.. v PPP nás dost strašili, nepravidelně rotovala obrazce a psala třeba z prava doleva naprosto zrcadlově.. už jsem potrénovaly, pravou levou si neplete... teď pilujeme i písmenka.. - má odklad, tak doufám, že to nějak dáme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.