Můj porod trval asi 20 hodin. V 1 hod. ráno mě v porodnici v Ivančicích přivítala rozcuchaná asistentka s jablkem v ústech a s výrazem "ježiši co tady chceč". Po vyplnění nezbytného formuláře( mimojiné vyplněného již při první návštěvě - asistentky neumí s PC?) proběhla nezbytná velmi nešetrná a bolestivá kontrola. Připíchnutá na kapačky bez možnosti pohybu, asistentka si dávala kuřáckou přestávku. Není nad to když vás přijde vyšetřit a od úst se jí skoro ještě kouří. V 8 hod. přišel doktor a usoudil, že porod bude dlouhý ale na císaře to není. Po dvaceti hodinách se tedy narodila dcera. Žádné položené na břicho nebo na prsa. Odnést, umýt, ukázat a po dvou hodinách na chvíli půjčit. Jako by ani nebyla moje. Pár milích slov na závěr. V porodnici jsem byla před 2 roky . Doufám, že dnes je vše jinak a že zde rodí spousta šťastných maminek. Opravdu bych jim přála ať mají lepší zkušenosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.