| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Martino,

já bych si to normálně myslela taky, ale osobně znám pár lidí, kteří do KSČ vstoupili takto "pragmaticky", ten sám fakt se mi nelíbí, ale oni se ve všech ostatních oblastech života projevují jako féroví, a i mně pomohli, když mi bylo hodně zle, takže když chci být poctivá, tak je prostě nemůžu odsoudit a říct, že jsou pro mě nepřijatelní.

Samozřejmě toho, kdo to neudělal a byl na tom bit, si vážím v tomhle bodě nepoměrně víc, a třeba by mě nenapadlo srovnávat jejich kariéry a upřednostňovat toho, kdo byl "u nich", protože to dotáhl dál. A kdo o nich prohlásí, že byli hlupáčci, se tím u mě nadosmrti velmi hluboko shodí.

Ale prostě nemůžu tvrdit, že ti, kdo "tam" vlezli, byli bez výjimky sv.ně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.