Černoch k bělochovi: "Narodím se - jsem černej. Vyrostu - jsem černej. Je léto - jsem černej. Je zima - jsem černej. Mám vztek - jsem černej. Je mi zle - jsem černej. Umřu - jsem černej. Narodíš se - seš růžovej. Vyrosteš - seš bílej. Je léto - seš hnědej. Je zima - seš modrej. Máš vztek - seš rudej. Je ti zle - seš zelenej. Umřeš - seš fialovej. A ty mi budeš tvrdit, že jsem BAREVNEJ?"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.