Michale, jako takhle. Já za sebe taky nemám problém, protože mi sex nic neříká a netoužím ho mít a nějak ho prožívat. To je prej rozdíl od frigidity, kdy té ženě to vadí a chce mít ten sex dobrej.
Jenže holt pokud žiju ve svazku s normo hetero chlapem, tak vím, že to pro něj problém je a já se bud musím nějak přizpůsobit, nebo prostě odejít. Ale ono to "odejít" někdy není pro ženskou tak lehký (děti, ekonomická situace atd.).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.