Třeba je unavená jako já. Taky máme postižené dítě. Já do práce nechodím, ale vše kolem domácnosti, dítěte atd. je na mně. Navíc mi manžel a jeho rodina způsobili obrovské problémy -> psychika v háji -> špatné spaní atd. Dřív jsem měla větší potřebu sexu než manžel, postupně se to otočilo. Dnes by mi vůbec nevadilo, kdyby sex nebyl žádný. Když už se dostanu do postele, tak jediný po čem toužím je spánek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.