Ahojda maminy,
jeee Martýsku, tak vy už máte náušničky. Co ouška, všechno v poho, žádná krev? A na kolik vás ty chirurgické náušnice vyšli? Prosííím fotečku. My půjdeme na jaře. Co jsem slyšela, tak doktor má v ordinaci na výběr ze tří, ale na cenu jsem se nezeptala.
A jak vám jdou příkrmy?
My se v tom pořád plácáme, moc to Elence nejede. Včera jsme se vrátily zase k mrkvi a samotná ji chutná, ale když do toho přidám další zeleninu, tak to neee.
Dneska jdeme do poradny, tak jsem zvědavá, kolik navážíme. Už se docela pronese. A čeká nás další očkování.
Rodičovskou mám zařízenou. Paní na úřadu neříkala nic, že bych přišla pozdě nebo brzo. Takže v únoru mi přijde na účet už jen 7400. Jo a včera jsem slyšela, že mají od ledna o 10% zdražovat pleny, tak už abychom chodily na nočník
Jo jinak Martýsku gratuluji, že už máte v pořádku nožičky a už na kyčle nemusíte. My už na kyčle taky nemusíme. Ale v lednu zase kontrola na neurologii a v únoru na chíru s cystou. Byly jsme tam v listopadu a na ultrazvuku nebylo nic vidět, Elenka byla přeplněná, takže teď nevíme, jestli ji tam pořád má nebo tam už není.