Kofein je velmi špatně rozpustný a při uvaření běžné kávy ho zůstane většina nerozpuštěna (extrémně málo je ho v espressu, více je ho např. v kávě z frenchpressu, protože ve větším objenu se ho rozpustí víc). Rozpustnost kofeinu ale stoupá v kyselém prostředí, takže přídavkem citronu se jeho využití velice zvýší. Tj. princip je ten, že do sebe dostaneš mnohem větší dávku kofeinu najednou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.