Přidat odpověď
Ahoj holky,
Zdravím po delší době, nějak teď nic nestíhám. Oli je doma už třetí týden, byl nemocný a už ani do Vánoc do školky nepůjde, aby zase něco nepřinesl. Sandra je taky nemocná, bere atb, ale teď už jí je dobře.
Sandra už moc miminko není. Chodí už kolem nábytku, tak už akorát čekám, kdy se pustí a půjde sama. Přes den už skoro nespí, tak jak jsou teď oba doma, tak skoro nic neudělám a ani na počítač moc času nemám. Ale zase když potřebuju něco nutně udělat, tak ji Oli na chvíli zabaví a pohlídá a už si spolu někdy i pěkně hrají.
Cukroví ještě nemám, včera jsme upekli linecké. Upečeme ještě asi dva druhy a uděláme nějaké nepečené a to asi stačí. Dárky mám skoro všechny, ale netuším, kdy koupím ten zbytek. Manžel chodí domů teď dost pozdě, do města se už asi do Vánoc nedostanu a tenhle víkend bude celý pryč a poslední víkend před Vánoci mě už do města nikdo nedostane. Tak se mi snad podaří někomu udat Oliho a koupit něco tady u nás.
Zerat, přeji klidný průběh stěhování, i když to teda musejí být nervy. Ještě si pamatuji, jak jsme se stěhovali s manželem ještě bez dětí a věcí bylo dost. Se dvěma dětmi a plně vybavenou domácností to musí být mazec. Nezávidím vám to, ale zase budete v domečku.
Předchozí